Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:08 am

Robert Prosinečki prokomentirao odlazak Marka Livaje iz reprezentacije

Piše D. F.

Robert Prosinečki službeno je predstavljen kao novi trener Rudeša, a na press konferenciji dotakao se i odlaska Marka Livaje iz reprezentacije. 

– Najgore je sad optužiti samo Livaju, sad ćemo njega staviti i on je taj. Sigurno da je on bio problem jer je imao neka ponašanja koja nisu adekvatna jednom reprezentativcu, to moramo reći, kroz svo ovo navijanje, izjave koje su davane, onda je on tu samo pripomogao da se ovo dogodi. Meni je žao, Livaja je jedan od boljih igrača u HNL-u. On je ozbiljan igrač kojeg je sigurno i Dalić prepoznao i želi ga u reprezentaciji – rekao je Prosinečki, a potom dodao:

– Dogodilo se to što se dogodilo, mislim da ne trebamo raditi više neki bauk oko toga. Mislim da bi se to sada trebalo smiriti. Reprezentacija je u pitanju, imaju utakmicu, trebamo više pričati o Nizozemcima nego o Livaji.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)