Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:47 pm

Mario Pašalić prokomentirao situaciju s Markom Livajom

Piše D. F.

Mario Pašalić na službenoj press konferenciji u Rijeci prokomentirao je situaciju s Markom Livajom i njegov odlazak iz reprezentacije.

– Iskreno, tužan sam i razočaran zbog načina na koji se to odvilo. Marko ima moju podršku, uz njega sam, poštujem njegovu odluku, ali mi je jako žao da ga nema, da ćemo ostati uskraćeni za najboljeg igrača HNL-a, čovjeka koji je na Svjetskom prvenstvu zabijao i asistirao. Ostali smo bez važnog igrača. O incidentu se nema što reći, apsolutno osuđujemo takav ispad. Smatram da nikakve klupske navijačke frustracije treba ostaviti sa strane kada smo u reprezentativnom dresu. Tome nije mjesto na tribinama reprezentacije, a pogotovo na treningu pred puno djece. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)