Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:15 am

JOŠ SE MOŽETE PRIJAVITI Memorijalni malonogometni turnir ‘Petar Rogošić – Grk’ u Dugopolju

Piše N.M.

Malonogometni klub Dugopolje organizira II. Memorijalni malonogometni turnir ‘Petar Rogošić – Grk’ u čast preminulog sumještanina koji je bio sudionik i veliki ljubitelj sportskih događanja. Počinje 16. lipnja 2023.  

Prošlogodišnji je turnir okupio 55 ekipa s područja Dalmacije, a ove se godine očekuje rekordan broj sudionika i posjetitelja. Organizatori pripremaju bogatu gastronomsku ponudu, izvlačenje lutrije, ali i momčadske i individualne nagrade. 

Uz pehare i medalje dodijelit će se i novčane nagrade za prva tri mjesta osvojena na turniru u ukupnom iznosu od 4000 eura. 

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 13. lipnja 2023. Moguće su javljanjem na brojeve: 0996519041 (Mateo), 0912225148 (Josip).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)