Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:58 pm

Periš se oprostio od Andrijića: Neka ti dragi Bog za svu tvoju dobrotu, za svaku tvoju bol koju si proživio bude dobar Otac

Piše P. I.

U 58. godini života preminuo je Robert Andrijić, legendarni vaterpolist splitskog POŠK-a. Od njega se na društvenim mrežama oprostio Nenad Periš.

‘Dragi moj Robi kada se srce stegne, a uzdah ne pomaze Svevišnji nas zagrli ponovno i kaže: ‘Zajedno smo’. I jesmo dragi Robi, iskreno znam da jesmo i znam da ti, dragi moj dobri Robi znaš da je to jedina istina. Svjedočio si taj put, tu istinu ispred mene puno puta. Neka ti dragi Bog za svu tvoju dobrotu, za svaku tvoju bol koju si proživio bude dobar Otac i neka te uvede u svoje kraljevstvo, a mi koji ostajemo tu, čekati ćemo u iskrenoj molitvi i nadi dan kada ćemo se ponovno svi zajedno naci, zagrliti se i pogledati sretni jedni drugima u oči’, napisao je Periš.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)