Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:41 am

LEO MESSI: Moj povratak u Barcu nije bio moguć

Piše A.T.

Po mnogima najbolji nogometaš svih vremena, Leo Messi se oglasio. Argentinac je objasnio zbog čega se nije vratio u Barcelonu, već je karijeru odlučio nastaviti u Americi.

 – Da, bio sam vrlo uzbuđen što ću se vratiti, ali s druge strane, nakon onoga što sam doživio kada sam napustio Barcelonu, nisam se želio naći u istoj situaciji, čekajući da vidim što će se dogoditi i ostavljajući svoju budućnost u tuđim rukama. Donio sam odluku misleći na sebe i svoju obitelj. Čuo sam i da Barca mora prodavati igrače i smanjivati plaće drugim igračima i nisam htio prolaziti kroz to. Već sam bio optužen za puno lažnih stvari tijekom karijere u Barceloni, a već sam umoran, pa se nisam želio više miješati u ta pitanja.

Također sam u razdoblju u kojem želim biti malo manje pod svjetlima reflektora. Želim se više brinuti za svoju obitelj. Proveo sam dvije godine tijekom kojih ih nisam bio dovoljno s obitelji. Mjesec kada sam osvojio Svjetsko prvenstvo bio je nevjerojatan, ali osim toga, prošao sam kroz teško razdoblje i želim ponovno uživati u svojoj obitelji. Zato se nije bilo moguće vratiti u Barçu. Bio bih sretan, ali to nije bilo moguće – zaključio je Argentinac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)