Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:40 am

SLUŽBENI HAJDUK: Beskompromisno stojimo uz Marka!

Piše N.M.

Iako se možda očekivalo da će službeni Hajduk odmah jučer reagirati po pitanju Marka Livaje, valja reći da je baš igrač bio ključan u tome da se prespava noć.

Dan nakon što je Livaja napustio reprezentaciju oglasio se i Hajduk.  

– U stalnoj smo komunikaciji s Markom od trenutka incidenta i kao klub u potpunosti razumijemo i prihvaćamo odluku našeg igrača koju je donio nakon gnjusnih uvreda kojima je bio izložen u Rijeci na treningu nacionalne vrste u okviru priprema za završnicu Lige nacija. Očekujemo da sve odgovorne institucije i javnost u potpunosti osude sve uvrede i prijetnje te zaštite najpopularnijeg i najboljeg igrača i strijelca te najvećeg promotora SuperSport HNL, ujedno i brončanog reprezentativca. Hajduk je uvijek stao i beskompromisno će stajati u zaštitu Marka i svakog našeg igrača – poručio je Hajduk na službenim stranicama. 
Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)