Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
3:55 pm

LJUBLJANA Dvoje mrtvih u pucnjavi

Piše M.K.

Nešto prije 15 sati ljubljanska policija dobila je informaciju o pucnjavi. Prema posljednjim informacijama, dvije osobe su poginule, a počinitelj je u bijegu. Policija za njim još uvijek traga, piše Index.

Policija je osigurala mjesto događaja i prikuplja informacije o događaju. Policija je prvo izvijestila da su dvije osobe ozlijeđene, no kasnije je priopćeno da su preminule uslijed teških ozljeda.

‘Mole se građani da se pridržavaju uputa policijskih službenika i da zadržavanjem na mjestu događaja ne ometaju rad interventnih službi. Kada bude poznato više informacija, javnost će o tome biti obaviještena’, objavili su iz Policijske uprave Ljubljana.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)