Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:26 am

IBRAHIMOVIĆ: Dan je počeo kišom, a ja sam pomislio kako je i Bog tužan što Ibra odlazi

Piše A.T.

Zlatan Ibrahimović se oprostio od nogometa. 41-godišnji napadač je prije nekoliko dana najavljivao nastavak karijere, ali se ipak u posljednjem kolu Serie A oprostio i od nogometa, ne samo MIlana.

-Da, više nisam nogometaš! I to nikome nisam rekao do objave večeras na stadionu. Ni obitelji ili najbližim prijateljima. Hvala vam na strpljenju sa mnom tijekom moje karijere, a sada ćete imati manje posla. Možda. Od sutra sam slobodan čovjek i otvaram novo poglavlje u životu. Da, imao sam ponuda, ali odlučio sam da je dosta – izjavio je Ibrahimović, koji je potom krenuo sa svojim tipičnim izrazima.

– Dan je počeo kišom, a ja sam pomislio kako je i Bog tužan zato što Ibra odlazi. I onda su na terenu i tribinama zbog mene plakali svi. Pokazao sam da sam Superman velikog srca – izjavio je Ibra, koji je spomenuo i svog pokojnog menadžera Mina Raiolu.

– Da je on živ, morao bih nastaviti igrati jer bi zahtijevao da mu i dalje plaćam postotke. Sorry, Mino, ali to je istina – zaključio je Ibrahimović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)