Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:16 pm

Velika pomirba zadarskih navijača i igrača ‘žutih’

Kako i priliči pravim navijačima, a s druge strane velikim sportašima, zadarski ljubitelji košarke i Shannon Shorter pružili su ruku pomirbe. Smiješkom se završila saga koja traje još od prošle sezone – Shorter, pravi natjecatelj s jedne i vatreni zadarski navijači s druge strane podbadali su se iz utakmice u utakmicu. Nijedna strana nije popuštala, ali u posljednjih nekoliko dvoboja, Splitov Amerikanac je ipak pretjerao, što zaista nije karakteristično za njega, pa je dodatno zakomplicirao i onako zategnut odnos.

Međutim, kao što vidite na slici, na Višnjiku se dogodio rasplet ove priče i – happy end, jedan od najboljih stranaca koji su igrali u žutom dresu u proteklih 20-ak godina došao je do tribine s vatrenim zadarskim navijačima, pružio ruku, a oni su to sa smiješkom prihvatili…

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)