Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:58 am

Učenici OŠ Strožanac u polufinalu NBA Jr. turnira

Piše P. I.

Učenici i učenice prvog do četvrtog razreda OŠ Strožanac ušli su u polufinale prvog NBA Jr. turnira u Hrvatskoj. Zahvaljujući odličnim igrama na turniru uz vodstvo prof. Enesa Buljana, djeca iz Podstrane danas u završnici turnira imaju priliku osvojiti medalju na ovom prestižnom turniru u pokroviteljstvu Hrvatskog košarkaškog saveza i uz promociju brojnih NBA zvijezda.

Final Four se igra danas do 15 sati u Domu košarke Cedevita u Zagrebu.

Naime, Hrvatski je košarkaški savez, u suradnji s NBA Europe, prvi put organizirao Jr. NBA ligu u kojoj je sudjelovalo 30 osnovnih škola s područja Zagreba, Zadra, Šibenika i Splita, podijeljenih u šest divizija i dvije konferencije.

U Final Four su se plasirali Utah Jazz (OŠ Mate Lovraka) i Memphies Grizzlies (OŠ Ive Andrića) iz zapadne konferencije te Toronto Raptors (OŠ Šimuna Kožičića Benje) i Cleveland Cavaliers (OŠ Strožanac).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)