Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:23 pm

Subotić: Jako sam razočaran, teško mi je

Piše D. F.

Trener Splita Srđan Subotić ovako je prokomentirao poraz od Zadra (99:62) u trećoj utakmici finala kojom su Zadrani stigli do naslova prvaka.

– Jako sam razočaran, teško mi je. Velike čestitke Zadru na tituli, sasvim zasluženo. Prve dvije utakmice su bili blizu, ali su nas u trećoj u svakom smislu pobijedili. Želio bih se zahvaliti mojim igračima koji su bili briljantni ove sezone i ostvarili sve ciljeve. Stajali su uz mene u teškim trenucima. Iako ne plačemo, imali smo svojih teških trenutaka. Hvala i mojim suradnicima. Bit će vremena za analizu. Ponosan sam što sam bio u ovom finalu u smislu onoga što smo vidjeli. Prije svega su zaslužni igrači, a potom Splićani i Zadrani na tribinama. Možemo biti ponosni. Imam puno prijatelja u Zadru, drago mi je zbog njih.

Josip Jukić realno je rezonirao poraz u Višnjiku.

– Teško je bilo što pametno reći nakon ovakve utakmice. Nakon njihovog prvog naleta smo nestali s terena. Mislim da su prve dvije utakmice mogle otići na obje strane, ali njihov ishod je usmjerio ovu zadnju utakmicu. U trećoj utakmici nismo bili pravi i za to nema isprike.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)