Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
11:53 pm

RECEPT Brzi kolač od keksa, sira i jagoda

Jagoda spada u najomiljenije voće koje najranije dolazi u proljeće. Jagode pripremljene na ovaj neobičan, ali jednostavan način zaista potvrđuju svoju titulu najomiljenijeg proljetnog voća.

Sastojci:

jagode, 400 g svježih

biskvit keksi, 20 hrskavih

svježi kravlji sir, 120 g

šećer u prahu, 40 g

med, 20 g od bagrema

menta u listićima, za ukrašavanje

Priprema:

Jagode očistimo, operemo i narežemo na četvrtine, premjestimo ih u zdjelicu, posipamo šećerom u prahu, promiješamo i ostavimo da odstoje 10-ak minuta.

Za to vrijeme u zdjelu s kravljim sirom dodamo med, izmiješamo sastojke i kremu premjestimo u vrećicu za istiskivanje, a hrskave kekse izdrobimo.

Na dno prikladne čaše stavimo drobljene kekse, preko njih ušećerene jagode, nadjenemo kremom od sira, ukrasimo listićima mente i poslužimo, pišu Fini recepti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)