Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:22 am

Brnabić objavila sliku obješene lutke Vučića: ‘Kako ovo objasnite djeci?’

Piše P. I.

Peti prosvjed ‘Srbija protiv nasilja’ izveo je u subotu na ulice Beograda desetke tisuća ljudi koji su u povorci središnjim gradskim ulicama okružili sjedište predsjednika Srbije. Smatraju vlast odgovornom za porast i toleriranje nasilja u društvu te su mu ostavili brojne poruke kritike i pozive da se povuče, javlja Index.

Srpska premijerka Ana Brnabić na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj je obješen lutak koji izgleda kao Aleksandar Vučić.

‘Kako ovo objasnite djeci? Moj sin ima 4 god. Ja sam ‘otac’ za vas koji promovirate tolerantnije društvo – i ne znam kako bih mu objasnila. Vučić je prijatelj, otac, sin… čovjek koji daje sve da Srbija bude jača. Imate drugačiju viziju – OK, ali vješanje, a borite se protiv nasilja?’ napisala je Brnabić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)