Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:41 pm

SPLIT Održan Sportski dan za djecu i mlade s oštećenjem sluha

Piše N.M.

Hrvatski sportski savez gluhih u zajedničkoj suradnji sa Splitskim sportskim savezom gluhih i Sportskom udrugom gluhih Splitsko dalmatinske županije u sportskoj dvorani osnovne škole Gripe-Lokve organizirao Sportski dan za djecu i mlade s oštećenjem sluha. Sudjelovalo je 18-ero djece iz Splita, Makarske i otoka Korčule. Kao počasni gost je bio Marijo Lušić, počasni predsjednik Hrvatskog sportskog saveza gluhih.

Sportovi koji su se provodili bili su kondicijski trening za djecu i mlade i trening atletike koje je provodila magistrica kineziologije Anamarija Reić Rebov, te trening taekwondo-a koji su provodili treneri i olimpijka Petra Goleš iz TK Marjan. Uz trenericu Hrvatskog sportskog saveza gluhih, Anamariju Reić Rebov, bio je i trener Jakov Previšić, prevoditeljica Mihaela Babić te volonteri.

‘Zahvaljujemo se tekwondo klubu Marjan na treningu koji su održali za djecu, Crvenom križu koji je uz demonstraciju osigurao i prvu pomoć u slučaju ozljeda na terenu, predstavniku Splitsko-dalmatinske županije i gradskog vijeća Splita Igoru Stanišiću, a posebno hvala roditeljima i djeci koji su sudjelovali’, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)