Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:21 pm

KAPETAN MARSEILLEA: Mi igrači smo bili lijeni, rijetkost je upoznati tako angažiranog trenera

Piše A.T.

Igor Tudor je i službeno potvrdio da odlazi iz Marseillea na kraju ove sezone. Odlazak Tudora je prokomentirao i kapetan Marseillea Valentin Rongier.

– Tudor nam je ujutro na treningu kazao da odlazi. Bili smo iznenađeni, ali morat ćemo se prilagoditi. Tudora ću pamtiti po tome da me učinio boljim igračem i čovjekom. Imao sam veću odgovornost. Donio je strogoću, ozbiljnost i mentalitet na kakav u Francuskoj nismo navikli. Svojom ozbiljnošću obilježio je sve igrače – izjavio je Rongier, koji se posebno prisjetio situacije s Gersonom.

– Od početka je bio izravan, unio je strogost u ovaj klub i svoj stil ponašanja zadržao do kraja. Mi igrači smo lijeni, nismo bili zadovoljni njegovim brutalnim istrčavanjima na treninzima. Najgori trenutak bile su pripreme u Engleskoj, kada se Tudor posvadio s Brazilcem Gersonom. On je nakon toga morao otići u Flamengo. Mislim da se to dogodilo zbog nedostatka komunikacije, a još se nismo ni dobro poznavali. Tudor je trener koji voli nametati svoj stil i biti glavni. Na kraju, sav trud pod takvim tempom vratio se pobjedama. Pamtit ćemo pobjedu protiv PSG-a u kupu, osjetila se kolektivna i nezaboravna euforija. Volio bih zahvaliti Tudoru, rijetkost je upoznati tako angažiranog trenera – zaključio je kapetan Marseillea Valentin Rongier

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)