Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:08 am

JOSE MOURINHO: Sudac je bio na strani Seville, ogorčen sam zbog nepravde

Piše A.T.

Jose Mourinho je izgubio prvo finale u karijeri, i to na najgori mogući način, na penale. Nakon regularnih 90 minuta je bilo 1:1, a nakon penala je Sevilla slavila 4:1. Neutješno je Mourinho hrabrio svoje igrače koji su popadali na travu nakon penala. Zatim je otišao pozdraviti navijače Rome i zahvaliti im na podršci. Nije uspio suspregnuti suze. Pobrao je veliki pljesak navijača Seville kada je otišao čestitati Jose Luisu Mendilibaru, čovjeku koji je totalno promijenio sezonu Seville i tako se upisao u njenu povijest. Zatim su na red došli i novinari.

– Rekao sam da ćemo izaći s peharom ili mrtvi. Izašli smo mrtvi od fizičkog i psihičkog umora i zato što mislimo da je rezultat nepravedan. Bilo je toliko sumnjivih situacija, toliko stvari za pregledati. Sudac je očito bio na strani Seville. Rekao sam svojim igračima da sam ponosan na sve što su učinili. Možete izgubiti igru, ali ne i svoje dostojanstvo, profesionalnost. Osvojio sam pet europskih finala, izgubio sam ovo, a ipak nikad nisam otišao kući ponosniji nego ovaj put. Dali smo sve u sezoni – izjavio je Mourinho, koji je potom komentirao Paula Dybalu koji se nakon penala rasplakao.

– Svi smo jako vezani za ovaj klub. Neki plaču, neki ne, ali činjenica je da smo jako tužni i ogorčeni zbog nepravde. Sudac je podijelio puno žutih kartona, sudio je kao u Španjolskoj, a kada je trebao dati drugi žuti karton Eriku Lameli, nije ga pokazao. Lamela je pogodio penal u raspucavanju – zaključio je neutješni Mourinho.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)