Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:04 pm

Dinamo organizira utakmicu juniora protiv Osijeka na glavnom terenu Maksimira

Piše N.M.

Dinamo je danas objavio obavijest za navijače glede utakmice juniora protiv Osijeka.

‘S obzirom na veliki interes navijača, u subotu 03. lipnja 2023. Dinamovi juniori će na glavnom terenu stadiona Maksimir odigrati posljednje, odlučujuće kolo Prve Nogometne lige za juniore protiv Osijeka. Utakmica je na rasporedu u 11:00h, a u slučaju pobjede juniori plavih postat će novi prvaci Hrvatske u svojoj generaciji.

Cijene ulaznica za utakmicu juniora Dinamo – Osijek:

Tribina sjever dolje 1€

Tribina zapad dolje 1€

Napomena: Godišnje ulaznice vrijede za navedenu utakmicu. Vlasnici godišnjih ulaznica za tribinu zapad gore i sjever gore će utakmicu juniora Dinamo – Osijek moći pratiti s tribine zapad dolje. Također vlasnici godišnjih ulaznica za lože svoje mjesto imat će na tribini zapad dolje’.

Eto, tako i momčad iz Maksimira želi dati veću pažnju svojim juniorima nakon što su dobili priliku osvojiti prvenstvo, zahvaljujući kiksu hajduka upravo protiv Osijeka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)