Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:18 pm

SRĐAN SUBOTIĆ: Pokazali smo ove sezone da znamo pobjeđivati u serijama

Piše A.T.

KK Split u četvrtak od 20 sati na Gripama dočekuje Zadar u drugoj utakmici finala prvenstva Hrvatske. Prvi susret je Zadar dobio 85:76. Utakmicu je najavio trener ‘žutih’ Srđan Subotić.

– Jasno je da moramo odigrati bolju utakmicu u odnosu na prošlu ako želimo izjednačiti seriju. Utakmica je očekivano bila tvrda, izjednačena do samog kraja. U završnici nam se Zadar odvojio u nekoliko minuta i tu nismo uspjeli odgovoriti na taj njihov posljednji nalet. Vjerujem da će ova utakmica izgledati slično, tvrdo, no nadam se da će naš napad biti malo tečniji. Obrana nam nije bilo toliko loša, iako ćemo i tu napraviti sitne korekcije, ali prije svega u napadu moramo biti bolji, igrati tečnije i dolaziti u bolje situacije. Tek je 1:0, mi se ne predajemo, pokazali smo ove sezone da znamo pobjeđivati u serijama – zaključio je trener Splita Srđan Subotić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)