Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:00 pm

PRVENSTVO SVITA NA MALE BRANKE: Počele prijave za turnir u Kaštel Lukšiću

Piše N.M.

Krenule su prijave za 46. tradicionalni turnir ‘na male branke’ u Kaštel Lukšiću, turnir koji se održava još od davne 1964. godine. ‘Prvenstvo svita na male branke’ već tradicionalno broji više od sto ekipa i najveći je turnir na male branke na širem području.

Prijave se primaju  na broj 098/940-5102 ili 097/775-7787 kao i na facebook stranici ‘Prvenstvo svita na male branke Kaštel Lukšić’ do 28.06 u 20.00 sati, kada će se održati izvlačenje parova na samom igralištu. Početak turnira je u subotu 1. srpnja u 19.30 sati.

Osim sportskog nadmetanja i dobrog nogometa, organizatori nude bogatu ugostiteljsku ponudu, razne lutrije i bogate nagrade. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)