Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:35 pm

TRAGEDIJA U NJEMAČKOJ Petnaestogodišnjak preminuo dan nakon tučnjave na nogometnom turniru

Piše M.K.

U frankfurtskoj bolnici na Duhovski ponedjeljak je preminuo 16-godišnji tinejdžer nakon tučnjave na Međunarodnom junorskom nogometnom turniru pod nazivom Germany Cup na terenima Viktorije Preußen iz Frankfurta, javlja Fenix Magazin.

Tu informaciju uz ostale je potvrdio i dužnosnik nogometnog saveza Hessana, kao i odvjetnik navodnog počinitelja zločina, prenosi Frankfurter Rundschau.

Isprva je policija navela da preminuli nogometaš ima 17 godina, no kasnije su to ispravili navodeći da ima 15 godina. Nogometni turnir održan je u frankfurtskoj četvrti Eckenheim u Frankfurtu.

Prema riječima odvjetnika počinitelja, riječ je o 16-godišnjaku iz Francuske koji je u ponedjeljak priveden sucu za prekršaje u Frankfurtu. Na upit novinara Frankfurter Rundschaua, tu informciju je potvrdila i frankfurtska policija navodeći kako je u tučnjavi ozlijeđeno još nekoliko osoba.

Nakon oprečnih informacija, izgleda da je do tuče došlo između igrača momčadi francuske Sportske akademije Metz i njemačke momčadi JFC Berlin. Momčad iz Berlina je dobila utakmicu, no nakon toga je došlo do svađe i tučnjave.

Još uvijek nije jasno zašto je došlo do tučnjave u kojoj je njemački tinejdžer dobio udarac u glavu i odmah je prevezen u bolnicu. Kako prenose frankfurtski mediji, mladić je u tučnjavi dobio udarac u glavu ili vrat te izgubio svijest na igralištu, pa su ga morali oživljavati. Potom je hitno prebačen u bolnicu.

Tamo su, kako je priopćila policija, utvrđene teške ozljede mozga opasne po život. Iako su se liječnici borili za njegov život, 15-godišnji nogometaš je sutradan preminuo od teških ozljeda.

Policija u ponedjeljak kasno navečer nije objavila više informacija o tom nesretnom događaju. Opširnije policijsko izvješće planirano je za utorak. Organizator turnira te upravni odbor Viktoria Preußen, koja je organizatorima ustupila nogometno igralište, nisu bili dostupni za izjave u ponedjeljak navečer.

Policija je u utorak javila kako još uvijek tragaju i saslušavaju svjedoke nemilog događaja u kojem je ugašen jedan mladi život.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)