Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:20 pm

DANIJEL JUSUP: Zatvorili smo Splitu ofenzivni skok i to je presudilo

Piše A.T.

Zadar je u prvoj utakmici finala prvenstva Hrvatske slavio na Gripama 85:76. Zadovoljan je nakon utakmice bio trener gostiju Danijel Jusup.

– Odigrali smo pravu, čvrstu utakmicu. Izgledali smo kao tim u svakom trenutku. Zasmetalo mi je jedino što je Split onih osam razlike lagano stigao. Lagano smo im dali da se vrate, obično kad tako dozvoliš ekipi na domaćem terenu da se vrati, oni se razmašu i izgubiš utakmicu. Na sreću, to se nije dogodilo. 

Mislim da smo generalno odigrali dosta pametnu utakmicu. Danas smo Splitu zatvorili ofenzivni skok i to je po mom mišljenju presudilo. Zahvaljujem publici što nas je podržala u tako velikom broju, treba se kratko proveseliti, a onda praviti pripremu za četvrtak – izjavio je trener Zadra Danijel Jusup.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)