Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:53 am

IGOR TUDOR: Ove sezone smo igrali prekrasan nogomet

Piše A.T.

Marseille je u pretposljednjem, 37. kolu Ligue 1 poražen na Velodromeu od Bresta 1:2. Tim porazom je Marseille definitivno ispao iz utrke za drugo mjesto. Nakon utakmice je Igor Tudor branio svoje igrače.

– Tužan sam zbog poraza. Imali smo nekoliko izvora motivacije za ovaj susret. Željeli smo se s pobjedom oprostiti od domaće publike u ovoj sezoni, a htjeli smo i odati počast ekipi koja je prije 30 godina osvojila Ligu prvaka. Nažalost, nakon poraza u Lensu smo malo popustili, a kad ovoj ekipi fali motivacije, rezultat ne prašta. Ovo je samo jedna utakmica, kad cijelu sezonu uzmem u obzir, ponosan sam na ovu momčad. Imali smo odličnu sezonu u Ligi prvaka, odigrali smo prekrasne utakmicu u kupu protiv Rennesa i PSG-a. Netko će na kraju biti nezadovoljan trećim mjestom u prvenstvu, i ja sam se nadao boljem rezultatu, ali ostavili smo odlične momčadi kao što su Monaco, Lyon, Rennes i Lille iza sebe. Mislim da je to odličan rezultat. Generalno, tijekom cijele sezone smo pokazivali prekrasan nogomet. Kada bih morao nešto izdvojiti, rekao bi da nam je za bolji plasman trebalo više golova od strane napadača. Puno su nam zabijali braniči i veznjaci, napadači nisu bili na toj razini – zaključio je Igor Tudor.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)