Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:28 pm

OD SREĆE DO OČAJA: Momčad bivšeg hajdukovca slavila ulazak u viši rang, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno!

Piše D. F.

Nevjerojatan je bio rasplet u 38. kolu treće njemačke lige. Nekoliko momčadi imalo je realne šanse za ulazak u viši rang, a na kraju su drugu ligu izborili Elversberg i Osnabruck, dok će Wehen u dodatne kvalifikacije s 16. momčadi druge lige. 

No, najzanimljivo je bilo u Weisbadenu. Wehen je pobjedom protiv Halleschera 1:0 činilo se izborio drugu ligu. Navijači su ušli na teren, proslavili zajedno s igračima. U tim je trenucima Osnabruck na domaćem terenu u 93. minuti gubio od druge momčadi Borussije Dortmund 0:1. 

No, onda je u ludoj završnici Osnabruck golovima u 94. i 96. minuti stigao do preokreta i pobjede koja im garantira ulazak u drugu ligu i to zbog jednog gola bolje gol razlike!

Wehen za koji igra Ivan Prtajin tako će za ulazak u viši rang morati u doigravanje. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)