Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:57 pm

MARIJAN BUDIMIR: Poljud je naša tvrđava, idemo po još dvije pobjede za povijest!

Piše D. F.

Juniori Hajduka u 29. kolu Prve NL za juniore svladali su Mladost iz Ždralova 4:0 te preuzeli vrh ljestvice. 

– Dali smo priliku svim igračima, malo smo se štedjeli jer nas čekaju još dvije utakmice. Bilo je dosta lijepih akcija, radimo to na treningu često. Drago mi je jer smo neporaženi na Poljudu u svim natjecanjima. Poljud je naša tvrđava gdje nam drugi neće uzimati bodove – rekao je trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir, a potom dodao:

– Imamo još dvije utakmice, gostovanje u Osijeku i Zaprešiću. Dobro ćemo se pripremiti i ići na pobjedu jer nam to jedino igra za osvojiti treću titulu zaredom. Mislim da to nije bilo nikada u povijesti, ako ne računamo onu četvrtu kada je prekinuto prvenstvo.

Slijedi Osijek…

– Čuo sam da nemaju poraza kući. Očekuje nas tvrd protivnik. U svakoj kategoriji je to derbi. Nadam se da ćemo imati igrače koji su u prvoj momčadi i da ćemo biti pravi. Mislim da ćemo pobijediti. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)