Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:56 am

Bivši hrvatski reprezentativac objavio kraj karijere

Piše N.M.

Rok Stipčević objavio je kraj karijere. Zadarski košarkaš i bivši hrvatski reprezentativac posljednje tri godine igrao je za slovensku Krku, a s 37 godina na leđima odlučio je otići u igračku mirovinu. Svoju odluku objavio je na društvenim mrežama.

– Jedan san je završio, a drugi počinje. Tijekom karijere naučio sam puno toga, a mladim igračima mogu samo poručiti da ako žele ostvariti ciljeve, naporan rad će im se isplatiti. Imajte svoj put, stalno i naporno radite i uspjet ćete. Nitko vas ne može zaustaviti ako baš vjerujete i samo radite svaki dan. Uložite sve od sebe, ako radite na pola, nećete uspjeti. Dao sam sve košarci i nikada neću požaliti zbog toga – poručio je Stipčević. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)