Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:12 am

Talijanski i francuski mediji složni: Tudor odlazi u Juventus

Piše A.T.

Talijanski Sportitalia piše kako Igor Tudor napušta Marseille i gotovo sigurno preuzima Juventus na početku iduće sezone. Juventus se ove sezone patio u prvenstvu, i sve češće su glasine da će Massimiliano Allegri na kraju sezone napustiti klub, a kao bivši igrač i pomoćnik, Igor Tudor je glavni kandidat za preuzimanje posla.

– Razgovarat ću s upravom sljedeći tjedan. Imam iskren odnos, lijep odnos s njima. Iskreno, mislim da nikad prije nisam imao takav odnos u klubovima u kojima sam bio. Što se tiče stvari s kojima se moram nositi, uvijek imam stopostotnu podršku. Vjeruju u ono što radim. Oni su vođe na visokoj razini. Sljedeći tjedan ćemo sve dogovoriti – izjavio je jučer Igor Tudor francuskim medijima, koji su ovo shvatili kao najavu odlaska. Sada nakon objava iz Italije, Francuzi ne sumnjaju da je Tudor dobio mig iz Juventusa i da napušta Marseille.

Francuzi dodaju kako se i sam Marseille dugo mislio dali da uruči otkaz Tudoru, no odustali su od toga, između ostalog, zbog moguće odštete od strane Juventusa.

– Nema rasprave. Igor Tudor će i sljedeće sezone biti trener Marseillea – izjavio je predsjednik kluba Pablo Longoria, no očito mu nitko ne vjeruje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)