Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:58 am

Legendarni trener otvorio trening za javnost uoči utakmice istine

Piše A.T.

Više od 500 navijača je došlo podržati Caglijari na treningu otvorenih vrata uoči četvrtfinalne utakmice doigravanja Serie B za ulazak u najviši rang talijanskog nogometa, koja je na rasporedu u subotu od 20.30.

Za razliku od engleskog Championshipa, gdje momčadi od trećeg do šestog mjesta igraju polufinale, u Serie B treća i četvrta momčad idu odmah u polufinale, dok peta koja je Cagliari i šesta igraju prvo četvrtfinale protiv osme, odnosno sedme momčadi. Peta i šesta momčad u jednoj utakmici imaju prednost domaćeg terena, pa tako Cagliari na svom terenu dočekuje osmu Veneziju.

– Zamolio sam svoje momke da daju sve od sebe – izjavio je iskusni stručnjak Cagliarija Claudio Ranieri, koji je otvorio trening ne bi li podigao atmosferu uoči prve od tri odlučujuće utakmice, u kojima će trebati slaviti ako želi u Serie A. Ranieri je već jednom uveo momčad sa Sardinije iz Serie C u Serie A, no to je bilo davno, 1991. godine.

Karte za utakmicu su rasprodane u razmaku od nekoliko sati, svi u Cagliariju žive za povratak u najviši razred talijanskog nogometa.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)