Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:24 pm

SVI BI NA GRIPE: Navijači ‘žutih’ navalili na blagajnu odmah po otvaranju

Piše B. D.

Blagajna na Gripama je otvorila u 18 sati, a navijači ‘žutih’ su odmah navalili na ulaznice, te se stvorio red kakav se uistinu rijetko viđa, ako nije u pitanju Hajduk.

Splitski sport se probudio, Jadran je osvojio prvenstvo u vaterpolu, ‘bijeli’ jučer kup u nogometu, a KK Split ima priliku nakon 20 godina postati prvak države u košarci. Finalna serija između njih i sportskih prijatelja iz Zadra kreće u utorak u 20 sati, a druga utakmica je na rasporedu već u četvrtak u isto vrijeme. 

I nitko ne želi propustiti taj spektakl, dvoboj dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj u ovom trenutku.

Svaka osoba, uz predočenje osobnog dokumenta, može kupiti najviše četiri ulaznice po utakmici. Kako je krenula prodaja, uistinu će trebati požuriti ako želite biti dio ovog velikog finala na Gripama.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)