Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:34 pm

PREDIGRA KREĆE Karte za prvu utakmicu finala Splita i Zadra kupuju se isključivo na blagajni Gripa

Piše T. Š.

Finalna serija između košarkaša Splita i Zadra kreće u utorak u 20 sati, a druga utakmica je na rasporedu već u četvrtak u isto vrijeme, na istom mjestu na Gripama. A predigra je već krenula – karte za prve dvije utakmice finalne serije od sutra su u prodaji, ali isključivo na blagajni Gripa i to prema sljedećem rasporedu:

– Četvrtak 18-20

– Petak 10-12 i 18-20

– Subota 10-12

– Nedjelja 10-12

– Ponedjeljak 10-12 i 18-20

– Utorak 15 – 20.30

– Srijeda 10-12 i 18-20

– Četvrtak 15 – 20.30

Iz kluba napominju kako svaka osoba, uz predočenje osobnog dokumenta, može kupiti najviše četiri ulaznice po utakmici.

Odluka je ovo koja će sigurno ići na ruku splitskim navijačima, oni gostujući će se tako nešto više trebati potruditi da dođu do karata, s obzirom na to da nema online prodaje ulaznica. Iz splitskog kluba su se odlučili na ovaj potez iz nekoliko razloga, a osnovni je taj što su sigurni da će se sve karte prodati na blagajni, te će tako dodatno zaraditi (neće morati plaćati proviziju online agenciji za prodaju karata).

Nema sumnje kako će ovaj potez izazvati nezadovoljstvo zadarskih navijača, kojima se propozicijama HKS-a ne garantira kontingent ulaznica za utakmice koje njihov klub igra na gostujućem parketu. Međutim, vjerni Tornado je uvijek pronalazio način da dođe do karata, Gripe su, pogotovo u ovako važnim utakmicama pohodili u velikom broju, pa će biti zanimljivo pratiti kako će se rasplesti ova situacija i tko će imati premoć na tribinama.

Jedno je sigurno – Gripe će sigurno biti pune do vrha.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)