Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:22 am

UŽIVO (19.00) Leko ima jednu dvojbu, Hajduk u Rijeci brani trofej!

Piše D. F.

Hajduk na Rujevici ide po novi trofej pobjednika Hrvatskog Supersport kupa. No, za razliku od prošlogodišnjeg finala, ove sezone protivnik ‘bijelima’ nije Rijeka već Šibenik. Novi dalmatinski drugoligaš kolo prije kraja oprostio se od prvoligaškog nogometa, ali ‘narančasti’ sigurno žele pokazati da vrijede više od aktualnog trenutka. Hajduk i Šibenik ove su se sezone sastali tri puta. Prošle godine u rujnu nakon remija na Šubićevcu (1:1) smijenjen je Valdas Dambrauskas, a ni iduća dva duela nisu bila baš lagana. Hajduk je u siječnju ove godine slavio na Poljudu s 2:1, dok je u travnju na Šubićevcu momčad Ivana Leke bila bolja s 3:2.  

Ivan Leko za današnji duel ima jednu dilemu, a vezana je za stopersku poziciju. Chidozie Awaziem unatoč ozljedi zgloba stisnut će zube, dok bi mu prema svemu sudeći društvo trebao praviti Ferro

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Sigur, Ferro, Awaziem, Melnjak, Krovinović, Pukštas, Sahiti, Benrahou, Mlakar, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Pomagat će mu Sanja Rođak-Karšić iz Podravskih Sesveta i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)