Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:45 am

Posebne mjere osiguranja u Rijeci

Piše P. I.

Zbog provedbi mjera osiguranja na području grada Rijeke, cesta od kružnog raskrižja Rujevica do čvora Hosti bit će zatvorena za promet u srijedu od 12 sati do ponoći, objavio je MUP.  Obilazni pravci bit će obilježeni prometnom signalizacijom.

Također, s obzirom na radni dan, kao i radove na prometnicama koji su u tijeku, posebice između 15 i 17 sati (vrijeme odlaska s posla i vrijeme pratnje navijača s prihvatnih punktova), očekivane su gužve i zastoji u prometu u pravcu stadiona Rujevica, na riječkoj obilaznici i prema zapadnom dijelu Rijeke. Moguće je, po potrebi, privremeno zaustavljanje prometa na pojedinim pozicijama.

Prometna policija će u suradnji s nadležnim službama poduzimati mjere i radnje kako bi što prije otklonili nastale zastoje u prometu i osigurali što bolju protočnost prometa, zbog čega pozivaju građane da se pridržavaju uputa prometne policije.

‘Građanima Rijeke i svima koji se zateknu na području Rijeke zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Također, pozivamo posjetitelje i gledatelje da poštuju upute i pravila organizatora, kao i sva upozorenja i naredbe policijskih službenika, kako u prometu tako i na stadionu kako bi utakmica protekla u sigurnom okružju i pravom sportskom duhu’, poručuju iz policije.

#rujevica /@hajduk & @hnk_sibenik
mjere osiguranja na području grada Rijeke: od 12 sati do ponoći, cesta od kružnog raskrižja Rujevica do čvora Hosti biti će zatvorena za sav promet.
Obilazni pravci bit će obilježeni prometnom signalizacijom. pic.twitter.com/dTlOQ8k2ol

— MUP-RH (@mup_rh) May 24, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)