Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:23 pm

MARKO LIVAJA: Ostajem u Hajduku, uvijek sam igrao iz ljubavi!

Marko Livaja osvojio je drugi trofej s Hajdukom. Iza njega je odlična sezona koja je zaokružena osvajanjem Hrvatskog kupa.

– Ima dosta igrača koji su već prošle godine bili tu. Svaki trofej je bitan, u svakom klubu. Željeli smo osvojiti trofej nakon neuspješne sezone. Imali smo mjesece gdje smo loše igrali. Pošteno smo osvojili i zaslužili ovaj trofej. Izbacili smo dobre momčadi. Propustili smo dosta šansi, ali smo zasluženo pobijedili. Bili smo strpljivi, kao i u posljednjih sedam-osam utakmica. Vidi se napredak, ali ima još dosta stvari za učiti. Drukčije je igrati kada je gotovo prvenstvo i kada se igra s pritiskom. Ove sezone kada smo trebali hvatati Dinamo uvijek bi kiksali. Imamo dosta prostora za napredak – rekao je Livaja, a zatim se dotakao svog učinka u finalu sa Šibenikom. 

– Momčad je dobro stajala na terenu. Nismo im dali nikakve šanse. Drago mi je zbog mladih momaka kojih imamo dosta da su osjetili kako je osvojiti trofej. Nadam se da ćemo se u budućnosti naviknuti na druge stvari.

Što Hajduk treba napraviti da iduće sezone bude konkurentniji u borbi za naslov?

– Ne bih sad o tome, još je rano. Na predsjedniku, sportskom direktoru i treneru je da odluče. Svi smo svjesni naših grešaka. Mislim da ćemo na ljeto napraviti prave odluke, pojačati se i biti još ozbiljniji protivnik nego ove sezone.

Ostaje li Marko Livaja u Hajduku?

– Ostaje. 

Je li postoji ponuda koja bi vas mogla odvesti s Poljuda?

– Ponuda uvijek ima, ali se ne opterećujem. Dok sam god zadovoljan ovdje, dok igram s guštom iz ljubavi… Nikad mi nisu novci bili bitni, uvijek sam igrao iz ljubavi. Nadam se da će onaj najvrjedniji trofej doći u budućnosti – zaključio je Livaja. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)