Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:40 pm

Čanadi odgovorio na pitanje ostaje li trener Šibenika

Piše B. D.

Nakon poraza u finalu Kupa od Hajduka, trener Šibenika Damir Čanadi je rekao:

– Nismo prema naprijed bili oštri i konkretni. Bili smo čvrsti iza, nismo Hajduku ništa dali. Kad bih imao Livaju u svojoj momčadi, bio bih siguran da i mi možemo nešto napraviti jer sjajno je to kako on primi loptu i zadrži je. Drugi gol je penal u zadnjoj minuti. Ponosan sam danas na moju ekipu, još jednom su probali dati sve od sebe, bili su organizirani i čvrsti, šteta što našim Funcutima nismo dali taj trofej. Htjeli smo zadržati nulu do sedamdesete minute, a onda pokušati s izmjenama. Jako sam ponosan na moju ekipu, iako prema naprijed nije bila kako sam želio, s obzirom na brzinu Dolčeka i Špeljaka.

Potom je kazao:

– Bilo bi lijepo da ovoliko navijača imamo na svakoj utakmici. Ovo je velika stvar za Šibenik, klub je star 90 godina, a ima dva finala, što znači da svakih 45 godina odigra jedno. Mi smo tukli Dinamo i Goricu na putu do finala, nije bilo lako.

Ostaje li Damir Čanadi trener Šibenika?

– O tome nismo još pričali, rekli smo da ćemo igrati finale, još i utakmicu u Splitu, onda ćemo sjesti i vidjeti kako ćemo dalje. Moramo vidjeti kako klub misli dalje ići, želi li dalje sa mnom raditi. A imam i ja svoje mišljenje i ideje, nije pitanje samo kluba, nego i mene, što se mora pričati u iskrenom i otvorenom razgovoru.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)