Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:08 pm

Kultni baskijski klub stigao na korak do Lige prvaka

Piše A.T.

Real Socedad je u 36. španjolske La Lige svladao na svojoj Anoeti Almeriu 1:0 i tako napravio veliki korak prema Ligi prvaka. Real Sociedad je ostao s igračem više u 36. minuti, kada je Luis Suarez dobio crveni karton kod gostiju. Jedini pogodak na susretu, vrijedan tri boda je zabio japanski reprezentativac Takefusa Kubo u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

Kultni baskijski klub je ovom pobjedom učvrstio četvrto mjesto s 68 bodova. Peti Villarreal ima 60 bodova, ali i utakmicu manje, te bolji međusobni omjer. To znači da će ‘žuta podmornica’ osvojiti četvrto mjesto samo ako dobije sve tri utakmice do kraja, a Real Sociedad osvoji manje od dva boda iz preostale dvije utakmice.

Real Sociedad je samo dva puta bio u skupinama Lige prvaka, u sezonama 2003-2004 i 2013-2014. Ako se ne dogodi čudo, baskijski klub će nastaviti tu tradiciju i svako deset godina izboriti nastup u najelitnijem klupskom natjecanju

 .

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)