Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:30 pm

UHVATILE JE KAMERE Na aerodromu ukrala sat vrijedan 10.000 eura i pobjegla u BiH

Piše M.K.

U petak je žena u zračnoj luci Allgäu u Memmingenu jednom muškarcu ukrala Rolex vrijedan gotovo 10.000 eura, piše Fenix Magazin.

Kako prenose mediji, 67-godišnjak je prilikom sigurnosne provjere skinuo sat i stavio ga u zdjelu za dragocjenosti. Kad je provjera bila gotova, čovjek je otkrio da mu nedostaje sat.

Nedugo nakon toga muškarac se javio graničnoj policiji Memmingen i prijavio krađu. Prema policijskom izvješću, prilikom pregledavanja video materijala službenici su zatekli nepoznatu žensku osobu koja je iz kutije izvadila sat. Međutim, osumnjičena se tog dana ukrcala na let za BiH i već je bila na putu za Tuzlu.

Službenici granične policije Memmingen odmah su kontaktirali policiju aerodroma u Tuzli i od tamošnjih službenika zatražili pomoć. Policija je ženu privela odmah nakon što je sletjela u Tuzlu. Ukradeni Rolex bio je kod nje.

Policajci su oduzeli sat i pokrenuli istragu. Rolex je sada na putu do svog pravog vlasnika.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)