Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:05 pm

SRĐAN SUBOTIĆ: Cedevita je momčad koja koristi svaku priliku

Piše A.T.

KK Split u utorak u 20 sati igra u Domu sportova protiv Cedevite Junior drugu utakmicu polufinala doigravanja HT Premijer lige. Split vodi protiv Cedevite 1:0. U prvoj utakmici Cedevita je ‘žutima’ ubacila samo 68 koševa. Obrana je ono na čemu je trener Splita Srđan Subotić temeljio put prema prvoj pobjedi.

– Pripremamo se kao i za prvu utakmicu. Bit ćemo maksimalno fokusirani, svjesni smo da će Cedevita tražiti put prema produžetku serije. Bit će bolji nego u Splitu, u prvoj utakmici. Mi moramo biti koncentrirani, ovakva ekipa poput Cedeviti prihvati svaku priliku koju joj ponudiš. Igramo doigravanje, moraš igrati dobru obranu ako želiš pobijediti, posebno kada igraš protiv talentirane ekipe kakva je Cedevita. Idemo jednu po jednu utakmicu i pokušat ćemo doći što dalje – rekao je Splitov trener Srđan Subotić.

Tonko Vuko bio jedan je od najvažnijih igrača Splita u obrambenoj formaciji.

– Nadamo se da ćemo sve riješiti u drugoj utakmici, za to ćemo morati ponoviti igru iz ove splitske utakmice, posebno u obrambenom dijelu. Atmosfera u ekipi je odlična, došli smo tamo gdje smo htjeli biti – kazao je Vuko.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)