Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:26 am

Povodom proslave dana Gradskog kotara Bačvice odigrana šahovska simultanka

Piše A.T.

Povodom proslave dana Gradskog kotara Bačvice, Šahovski klub Bačvice organizirao je 21. svibnja šahovsku simultanku koju je odigrala ženska međunarodna majstorica Kristina Šarić na deset ploča. Kristinu je pobijedio Darko Kurtović, član  Šahovskog kluba Mornar, dok je Božidar Rehak iz Šahovskog kluba Brda remizirao. Kristina je pobijedila Elvisa Dragojevića, Kristijana Čovića, Antu Šimundžu, Marka Peka, Nikolu Kuzmičića, Paška Bradarića Sluju, Karla Čagalja i Nikolu Rehaka.

Simultanku je uveličao i predsjednik šahovskog saveza Splitsko-dalmatinske županije Božo Mišković, koji je podijelio prigodne nagrade Darku Kurtoviću i Božidaru Rehaku, te se zahvalio sudionicima i organizatoru na dobro organiziranoj simultanci.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)