Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:57 pm

Juve definitivno kažnjen s 10 bodova, pa šokantno izgubio od Empolija

Piše A.T.

Juventus je danas otkrio konačnu kaznu. Talijanski sud je ‘staroj dami’  oduzeo 10 bodova neposredno prije utakmice s Empolijem, a momčad Massimiliana Allegrija je loše reagirala i usred velike borbe za Ligu prvaka izgubila na gostovanju kod Empolija 1:4.

Empoli je poveo u 18. minuti golom Francesca Caputa iz penala. Samo tri minute kasnije, vodstvo domaćina je povisio Sebastiano Luperto. Caputo je svoj drugi gol zabio u 48. minuti. Malu nadu je Juventusu vratio Federico Chiesa golom u 84. minuti, a konačni rezultat je postavio Roberto Piccoli golom u drugoj minuti sudačke nadoknade. Marko Pjaca je ušao za Empoli u 79. minuti, dok je bivši igrač Hajduka Ardian Ismajli odigrao cijeli susret za domaćina, kojem je ova utakmica bila u potpunosti rezultatski nebitna, što je još tužnije za sve navijače ‘stare dame’.

Juventus je sada na sedmom mjestu s 59 bodova, pet manje od četvrtog Milana koji drži poziciju koja garantira Ligu prvaka, a do kraja prvenstva su još samo dva kola.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)