Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:19 pm

Kultni engleski klub stigao na korak do ispadanja

Piše A.T.

Leeds United je u pretposljednjem, 37. kolu engleske Premierlige poražen na gostovanju kod West Hama 1:3.

Gosti su poveli u 17. minuti pogotkom Rodriga. Momčad Davida Moyesa je izjednačila u 31. minuti preko engleskog reprezentativca Declana Ricea. ‘Čekićari’ su preokrenuli rezultat golom Jarroda Bowena u 72. minuti, a konačni rezultat je postavio Manuel Lanzini golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Momčad Sama Allardycea se sada nalazi u jako teškoj situaciji. Nalaze se na 18. mjestu s 31 bodom, dva manje od Evertona koji je u sigurnoj zoni. Klub iz Liverpoola ima i za tri gola bolju gol razliku, koja u Premierligi odlučuje u slučaju jednakog broja bodova. Da bi Leeds prestigao Everton, u svakom slučaju treba pobijediti Tottenham na svom Elland Roadu u zadnjem kolu. Ako uspiju pobijediti ‘spurse’ s tri ili više golova, tada im odgovara i remi Evertona, koji u zadnjem kolu dočekuje Bournemouth, no ako Leeds dobije s dva ili jednim golom razlike, tada im odgovara samo poraz Evertona u zadnjem kolu.

  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)