Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:53 pm

Borussia svladala klub nekadašnjeg igrača Hajduka i došla na korak do titule

Piše A.T.

Borussia Dortmund je u pretposljednjem, 33. kolu njemačke Bundeslige svladala na gostovanju Augsburg 3:0 i došla na korak do osvajanja naslova prvaka Njemačke.

Augsburg je ostao s igračem manje u 38. minuti, kada je Felix Uduokhai dobio crveni karton. Trener domaćih je na poluvremenu uveo nekadašnjeg braniča Hajduka Davida Čolinu, ali Augsburg nije izdržao s čovjekom manje. Sebastien Haller je u 59. minuti doveo goste u vodstvo. Isti igrač je u 84. minuti zabio drugi pogodak na susretu, a konačni rezultat je postavio Julian Brandt u trećoj minuti sudačke nadoknade. Vrijedi spomenuti da je za Augsburg do 61. minute igralo još jedno poznato HNL ime, Dion Drena Beljo.

Borussia ima dva boda više, ali i lošiju gol razliku u odnosu na Bayern, što znači da momčadi hrvatskog trenera Edina Terzića treba u zadnjem kolu pobjeda na svom terenu protiv Mainza za osiguranje naslova.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)