Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:51 pm

Pašalić zabio u pobjedi Atalante nad Veronom

Piše A.T.

Atalanta je u 36. kolu Serie A u Bergamu svladala Veronu 3:1.

Gosti su poveli u 11. minuti preko srpskog reprezentativca Darka Lazovića. Atalanta je izjednačila u 22. minuti golom Davidea Zappacoste. Domaćina je u vodstvo doveo hrvatski reprezentativac Mario Pašalić pogotkom u 54. minuti, a  konačni rezultat je postavio Rasmus Hojlund u 62. minuti. Pašalić je igrao do 77. minute.

Važna je ovo bila utakmica za obje momčadi. Atalanta je s ova tri boda ostala u igri za europske pozicije, trenutno je na šestom mjestu s 61 bodom. S druge strane, momčad koju su prethodno vodili Ivan Jurić i Igor Tudor se nalazi u teškoj borbi za opstanak. Imaju 30 bodova, i trenutno se nalaze na 18. mjestu, koje dogodine vodi u Serie B. Poviše njih je Spezija, koja također ima 30 bodova, i Lecce s 32 boda, no te dvije momčadi imaju i utakmicu manje u odnosu na Veronu.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)