Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:14 pm

LOVRE RUNJIĆ: Znamo koji nam je cilj ove sezone

Piše A.T.

KK Split je u prvoj utakmici polufinala doigravanja HT Premijer lige svladao na Gripama Cedevitu Junior 86:68. Nakon utakmice izjavu je dao heroj ‘žutih’ Lovre Runjić, koji je u drugom poluvremenu zabio 17 koševa.

– Ušli smo odličnu u utakmicu, s puno energije u obrani što nam je bio cilj. Bili smo strpljivi i na krilima dobre atmosfere i pune dvorane dočekali naš trenutak kojim smo se odvojili. Tek je 1:0, znamo koji nam je cilj na kraju ove sezone, tako da idemo dalje – izjavio je Runjić, koji je također prokomentirao svojih 17 koševa u drugom poluvremenu.

– Drago mi je da se mojim ulaskom otvorila utakmica i napadački i šuterski. Ovo je samo jedna utakmica, moramo se okrenuti uzvratu u Zagrebu – izjavio je skromno Lovre Runjić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)