Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:43 pm

DAMIR MULAOMEROVIĆ: Simon je danas imao visoki tlak, ali je kao pravi sportaš odlučio nastupiti

Piše A.T.

Cedevita Junior je u prvoj utakmici polufinala doigravanja HT Premijer lige poražena na Gripama od Splita 68:86. Susret je prokomentirao trener Cedevite Damir Mulaomerović.

– 12 napadačkih skokova Splita, mislim da je to previše. Imali smo dobar rezultat na poluvremenu, s obzirom kako smo igrali. Nismo izdržali na kraju, bili smo previše opterećeni penalima naših visokih igrača. U datim trenutcima nismo bili ni hrabri ni pametni. Treba spomenuti sjajnu partiju Lovre Runjića, koji je pogodio sve u možda najvažnijem trenutku u sezoni za njegovu ekipu, stvarno svaka mu čast. Na kraju zaslužena pobjeda Splita. Nemogu ništa zamjeriti svojim igračima, borili smo se koliko smo mogli. Moram naglasiti da je Kruno Simon danas bio upitan, imao je visok tlak. Svaka mu čast, bio je s nama na terenu, odlučio je kao pravi sportaš nastupiti. On puno znači mladim momcima, zbog sigurnosti, iako smo mi bili spremni nastupiti bez njega. Još jednom čestitke Splitu, atmosfera u dvorani je bila odlična, prava košarkaška – zaključio je trener Cedevite Junior Damir Mulaomerović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)