Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:34 pm

Budimir: Imamo ogromnu energetsku potrošnju, odigrali smo puno utakmica kroz sezonu, pritom imali probleme s ozljedama

Trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir nakon pobjede u Varaždinu je rekao: 

– Znali smo da nas čeka teška utakmica i težak protivnik. Varaždin je jako dobra ekipa koja teži nadigravanju. Međutim, znali smo da se vole prekombinirati. Mi smo im u dva navrata uzeli loptu i postigli dva gola. Imali smo uz to još par šansi i praktički punu kontrolu u prvom poluvremenu. Moram reći kako imamo ogromnu energetsku potrošnju. Igrali smo puno utakmica kroz ovu sezonu, pritom imali probleme s ozljedama. Danas je Vrcić tražio promjenu na poluvremenu, Kavelj isto vrlo brzo nakon. Imali smo čistu priliku za 3:0, a umjesto toga dogodila se greškica. Osjetila se mala panika jer znamo koliko nam znači ova utakmica. Na kraju smo imali malo sreće, ali što je tu je. Čestitam momcima i okrećemo se sljedećim utakmicama. 

Jesu li igrači koje ste uveli u drugom poluvremenu donijeli ono što ste željeli?

– Svaka izmjena donijela je nešto. Poremetilo nas je dosta kada je Kavelj tražio izmjenu jer nemamo tu poziciju na klupi. Na kraju su i Bobanovića uhvatili grčevi, nije dugo igrao. Svaka čast momcima koji su ušli, svatko je dao svoj obol. Potrošili su se dobro, ali na kraju uspjeli pobijediti. 

Još tri utakmice dijele vas do ponovne obrane titule.

– Idemo utakmicu po utakmicu. Svaka će biti teška na svoj način. Međutim, ono što nama stvara male probleme, ali istovremeno je odlična stvar, je to što dosta igrača nastupa za prvu momčad. Dosta ih je došlo jučer, nisu s nama trenirali cijeli tjedan. Sigurno će neki ići sljedeći tjedan u Rijeku, a nakon toga ćemo vidjeti kako ćemo iskombinirati stvari. Ponavljam, svaka utakmica je priča za sebe i svaku ćemo se maksimalno pripremiti. Učinit ćemo sve da obranimo naslov prvaka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)