Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:28 pm

Bayern upisao šokantan poraz od RB Leipziga, Borussija sada opet ima sve u svojim rukama

Piše A.T.

Bayern je u derbi susretu 33. kola njemačke Bundeslige poražen na svojoj Allianz Areni od RB Leipziga 1:3. To znači da sada Borussija Dortmund ponovno ima sve u svojim rukama, i ako svlada sutra u gostima Augsburg, a potom i na svom terenu u zadnjem kolu Mainz, postat će prvak Njemačke.

Domaćin je poveo u 25. minuti golom Sergea Gnabryja, no gosti iz Leipziga su u 11 minuta šokirali Allianz Arenu. Konrad Laimer je izjednačio rezultat u 65. minuti, a u 76. je iz penala Cristopher Nkunku doveo RB Leipzig u vodstvo. Konačni rezultat je, također iz penala, postavio mađarski reprezentativac Dominik Szoboszlai. 

Joško Gvardiol je odigrao do 87. minute za RB Leipzig, koji je ovom pobjedom osigurao treće mjesto i nastup u Ligi prvaka iduće godine

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)