Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:36 am

XABI ALONSO: Ne želim plakati

Piše A.T.

Bayer Leverkusen je eliminiran od Rome u polufinalu Europske lige. Momčad Xabija Alonsa je u prvoj utakmici poražena na Olimpicu 0:1, dok u uzvratu nisu mogli probiti bunker Rome. Završilo je bez golova. Nakon utakmice je trener ‘apotekara’ bio ponosan na svoju momčad.

– Naravno, razočaran sam zbog igrača i navijača, no također sam i iznimno ponosan na svoje momke, dali su sve na terenu. Imamo mnogo razloga za optimizam, iako smo ispali. Ne želim plakati, jednostavno nas nije išao gol. Imali smo prilika, ali nismo uspjeli zabiti. Mislim da smo igrom i intenzitetom zaslužili finale. Oni su se branili vrlo nisko, mi smo udarcima iz daleka pokušavali doći do pogotka, nije išlo. Na kraju je presudio pogodak iz prve utakmice. Ponosan sam na način na koji smo se trudili do kraja. Treba dignuti glave, sutra se okrećemo Bundesligi – zaključio je trener Bayera Xabi Alonso.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)