Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:35 am

OSIPA LI SE ŠAMPIONSKA MOMČAD? Dvojac nadomak Juga, dvojica bi mogli završiti karijeru, blizu dolaska sjajni centar!

Piše D. F.

Naslov je teško osvojiti, ali još teže ga je obraniti. Vaterpolisti Jadrana stigli su do povijesnog uspjeha, prve titule hrvatskog prvaka. Vremena za odmor baš i nema. U srijedu 24. svibnja ‘jadranaše’ čeka posljednji susret Lige prvaka, na poljudskom bazenu protiv njemačkog Hannovera. 

Nakon toga dio igrača priključit će se reprezentaciji koju u srpnju čeka nastup na Svjetskom prvenstvu u japanskoj Fukuoki. Usporedo s tim čelni ljudi Jadrana moraju slagati križaljku za iduću sezonu. 

Rino Burić nadomak je Juga, a Dubrovčani bi u svoje redove rado doveli i centra Antonija Duževića

Anđelo Šetka i Nikša Dobud nisu daleko od odluke da zaključe karijeru. Ponuda ima i Jerko Marinić-Kragić, a većem dijelu igrača istječu ugovori. 

Po pitanju dolazaka Jadran je jako blizu dogovora s Josipom Vrlićem. Iskusni hrvatski reprezentativac, jedan od najboljih svjetskih sidruna trebao bi pojačati aktualnog hrvatskog prvaka. 

Pred upravom kluba i trenerom Jurom Mareljom izazovno je ljeto u kojem će, sasvim je to izvjesno, morati slagati potpuno novu momčad. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)