Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:57 pm

Roma i Sevilla u finalu Europske lige!

Piše A.T.

Roma i Sevilla su izborile finale Europske lige!

Roma je na gostovanju kod Bayer Leverkusena obranila prednost od 1:0 iz prve utakmice i prošla dalje. ‘Apotekari’ nisu uspjeli probiti bunker Josea Mourinha i utakmica je završila 0:0. Sam pogled na statistiku te utakmice izgleda nevjerojatno. Domaćin je imao 23 udarca na gol naspram samo jednog Rome, no od ta 23 udarca samo ih je šest bilo u okvir gola, a ni jedan nije uspio prevariti vratara gostiju.

U drugom susretu, Sevilla je nakon drame produžetaka izbacila Juventus. Prvi susret je završio izjednačeno 1:1, a u uzvratu je ‘stara dama’ povela preko Dušana Vlahovića u 65. minuti. Domaćin je produžetke izborio preko Susa u 71. minuti. U produžetcima je prednost Sevilli donio Erik Lamela u 95. minuti. Juventus je u samoj završnici imao priliku izboriti jedanaesterce, budući da je domaćin ostao s desetoricom u 115. minuti, kada je zbog drugog žutog kartona isključen Marcos Acuna, no golova više nije bilo. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret za Sevillu.

Finale je na rasporedu 31. svibnja u Budimpešti. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)