Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:58 pm

IVAN LEKO: Navijač sam Reala i Pepa Guardiole, a Zekić je odličan tip, ne boji se nikoga!

Piše D. F.

Uoči finala kupa na Rujevici (24. svibnja) protiv Šibenika pred Hajdukom je 35. kolo HNL-a. U petak (16 sati) ‘bijeli’ gostuju u Koprivnici.  

– S ozlijeđenima nema velikih promjena. Tko će igrati, o tome pričamo preotvoreno. Sve je u službi finala kupa. I ova utakmica je u službi finala kupa. Mislim da je odgovor dovoljno jasan. Finale kupa je najbitnije, ali postoji situacija kako doći u najboljem stanju za tu utakmicu. Odmor, prehrana, sve je bitno. U jednoj utakmici nije stvar ni kvalitete, nego i sreće. Ako zaslužiš, Bog te pogleda – rekao je trener Hajduka Ivan Leko, a zatim se dotakao Luke Vuškovića.

– Napravio je jedan-dva treninga. Nije ni blizu gdje je bio prije mjesec dana. Dobra je vijest da je počeo trenirati s ekipom.

Kakav je Slaven Belupo?

– Dominiraju duelom, dobra i stabilna obrana, pobjednički karakter i imaju dva-tri igrača koja su match-winneri. Svakoj ekipi rade problem.

Hoće li Krovinović i Pukštas zaigrati ponovno zajedno u veznom redu?

– Igraju dobro. Imali su dvije utakmice zajedno. Šteta što nije bilo momenata da im se da još i više.

U dobrom ste nizu, a Koprivnica je uvijek nezgodan teren, zar ne?

– Hajduk već 20 godina teško tamo pobjeđuje. Još dok sam ja bio igrač, tamo ideš i ne dobivaš. Htjeli bi odigrati dobru partiju i pobijediti. Očekujem da će momčad biti dobra, ozbiljna. Navikli su i mene i vas na stabilnost. 

Što mislite o Zoranu Zekiću?

– Ne poznajem ga previše, ali dugo radi u HNL-u. Odličan je trener. Gdje je god bio radio je dobro. Kao tip je odličan, ne boji se nikoga, kaže što misli. Želim mu sreću kasnije, a nadam se da će se od Koprivnice oprostiti bez pobjede protiv Hajduka.

Ivan Krstanović s 40 godina i dalje zabija. Kako ga vidite?

– To je talent s ulice. Jako mi je drago zbog njega da tako dugo traje. Može biti primjer mladima, živi nogomet 24 sata. 

Rasprodane su karte za finale kupa, je li vam to dodatan motiv?

– To je i motiv i odgovornost. Malo je klubova u Europi, na ovu količinu ljudi da toliko njih živi Hajduk.

Kako ste doživjeli utakmicu Manchester Citjya i Real Madrida?

– Navijač sam Reala i Pepa Guardiole. Svi smo sretni što možemo učiti od njega – zaključio je Leko. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)