Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
7:30 pm

Blato Walk & Talk 2023.

Piše N.M.

Nakon prošlogodišnjih održanih Blato Wine&Walk programa u organizaciji Blatskih fižula ustanova u kulturi i Turističke zajednice općine Blato pozivamo da im se i ove godine pridružite na njihovim programima u svibnju.

‘Ove  godine predstavljamo novi koncept Blato Talk & Walk programa koji na zanimljiv način povezuje storytelling u turizmu, tradicionalnu eno gastronomiju, autentične i ručno rađene keramičke proizvode, a sve prožeto kroz tradiciju pijenja čaja, književna djela i zajedničko druženje u autentičnom ambijentu etnografske zbirke Barilo u Blatu’, poručuju.

Tako je 24. svibnja (srijeda)  zakazan ‘Kružok uz šalicu čaja’, Etnografska zbirka Barilo, Blato.

U 18 sati je zakazano okupljanje u gradskom parku kraj putokaza kada započinje storytelling šetnja kroz Blato u društvu Alise i Klobučara.

U 18.30 u Etno kući Barilo je ‘Čajanka s Alisom’ i predstavljanje šalica Dainesi Studio, otočnih dizajnera ručno rađenih i jedinstvenih šalica, pričat će se o ljekovitom bilju, književnosti i običajima uz degustaciju  Blatske torte® i Lumblije uz čaj, rose i prošek.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)